Vše z Money

Stručný přehled toho nejdůležitějšího, co se dělo na Minikurzu Money S3 2022

Připomeňte si letošní Minikurz

Ve dnech 26. a 27. října 2022 se konal již tradiční Minikurz, ve kterém představujeme novinky za uplynulý rok i teprve chystané funkce. I letos měl Minikurz formu série rozhovorů, kde Michaela Rykrová zpovídala vybrané specialisty z týmu Money S3. Interview doplňovaly ukázky přímo z rozhraní systému, kde měli diváci možnost vidět nové funkce v praxi. Záznam Minikurzu si můžete pustit níže:

Automatizace jako hlavní téma

Nosným tématem letošního Minikurzu byla automatizace a její pojetí v Money S3. Právě o tomto tématu mluvila v úvodním rozhovoru produktová manažerka Tereza Horká, jenž představila nový modul Inbox. Ten uživatele zbavuje ručního přepisování elektronicky zasílaných údajů a zároveň doklady i automaticky archivuje.  

Praktické ukázky, GoPay a Shoptet

Po rozhovoru následoval blok praktických ukázek, kde se slova chopila konzultantka Lucie Randulová a přímo v rozhraní Money S3 divákům názorně předvedla možnosti automatizace akcí za pomoci modulu S3 Automatic. S ním mohou uživatelé při každodenní práci s Money S3 ušetřit velké množství času i úsilí.  

Lucii vystřídal Petr Pivoda s ukázkou novinek přidaných do Money S3 od začátku roku. Konkrétně v prostředí Money S3 ukázal vylepšený instalátor aktualizací, rozšířenou kontrolu shodných přijatých dokladu, či vyhledávač sloupců v seznamech dokladů nebo rozšíření možností párování bankovních dokladů o vyhledávání pouze v aktuálních a loňských bankovních dokladech. 

V následujícím bloku si slovo opět vzala Tereza Horká. Společně s moderátorkou Michaelou pohovořily o propojení Money S3 s široce používanou platební bránou GoPay a také novém doplňkovém modulu umožňujícímu napojení Money na oblíbenou e-shopovou platformu Shoptet. 

Zaměřeno na péči o uživatele

Předposlední blok se věnoval zákaznické podpoře. Matúš Rajczi zde popsal fungování podpory v Money S3, shrnul dosavadní statistiky a popsal novinku v podobě rozdělení týmu podpory na dvě úrovně. Zákaznická podpora Money S3 tak nově vyřizuje požadavky ve dvou úrovních – běžné podněty a situace, a komplikovanější dotazy vyžadující hlubší analýzu. Matúš rovněž pohovořil o nejčastějších výzvách zákaznické podpory a ujistil diváky, že jeho tým se i nadále snaží své služby zlepšovat.  

V posledním bloku Minikurzu pak přišla řada na obchodní část, kde konzultant Lukaš Kalivoda představil důležitou službu Podpora a aktualizace, zmínil novinky v oblasti EET a popsal změny v modulu Kniha jízd. Ten již nově nerozlišuje počet vozů a cena modulu je tak stanovena jednotně. Na samý závěr se pak diváci dozvěděli o malém překvapení – 20% slevě na nákup vybraných modulů, rozšíření či navýšení kompletů.  

Odpovědi na vaše dotazy z Minikurzu

Diváci měli možnost po celou dobu trvání kurzu zasílat své dotazy a připomínky. Tým Money S3 si zaslané zprávy prošel a na všechny připravil odpovědi, které si můžete přečíst níže:  

Dobrý den, v případě že Vám neschopenky chodí datovou schránkou je možné je přímo z datové schránky stáhnout a následně nahrát do Money S3. Neschopenka akorát musí být ve formátu XML. Import neschopenek naleznete přes: Režie / eNeschopenky. Po importu neschopenky se Vám vytvoří nepřítomnost se číslem rozhodnutí o DPN a nebudete muset pokaždé hledat informace v datové schránce. Dále se Vám neschopenky budou zobrazovat i v Money v seznamu eNeschopenky.

Dobrý den, daná tisková sestava bohužel v Money S3 není. Každý FRM lze ale uživatelsky editovat. Tedy můžete při tisku upomínky zvolit možnost Editovat a formulář upravit. Následně uložíte pod vlastním názvem.

Dobrý den, při tisku ELDP je možné si vybrat ze dvou tiskových formulářů. Po dokončení průvodce tiskem ELDP se Vám otevře nastavení tisku a zde je možné si vybrat z možnosti ELDP_0 a ELDP. Formulář ELDP_0 je tisk do originálu a formulář ELDP je možné k využití interního použití.

Dobrý den, aktuálně danou tiskovou sestavu v Money S3 nemáme.

Dobrý den, ve vyúčtování mezd byl přidán nový tiskový formulář, která ukazuje i náklady zaměstnavatele. Prosím tedy o zvolení možnosti Vyúčtování mezd a zvolit možnost Tisk sestavy.Otevře se Vám nastavení tisku a zde je možnost změny Formuláře pro tisk. Defaultně je nastavený vzor: VYUCTON. Prosím tedy o výběr formuláře: VYUCTONR – Rozšířené vyúčtování mezd.

Dobrý den, kopírování dokladů je již ve fázi analýzy. Objeví se v některé z následujících verzí. Přesné číslo verze zatím není známo.

Dobrý den, možnosti automatického počítání dovolených aktuálně analyzujeme a rádi bychom tuto funkcionalitu přidali v průběhu příštího roku. Nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu v současnosti podporovat neplánujeme.

Dobrý den, jestliže už máte nastavenou chráněnou dílnu, po aktualizaci už není potřeba nic nastavovat znovu.

Dobrý den, v případě že zaměstnanec u zaměstnavatele nemá podepsané prohlášení poplatníka a částka mzdy je do 10 000,- daň je srážková. V případě že mzda je nad 10 000,- daň je zálohová.

Dobrý den, objednávky programu Money S3 nelze uhradit, kontrolu si provádí klient sám na e-shopu, kde byla vygenerována objednávka. V programu Money S3 lze hradit faktury, pohledávky, závazky, interní doklady.

Dobrý den, k letošnímu minikurzu získáváte slevu ve výši 20% na doplňkový modul. Více informací na adrese: www.money.cz/moje-odmena.

Dobrý den, daná funkcionalita v Money S3 bohužel není. Sloupce jsou brány jako součet všech základu (Základ DPH) a všech DPH (DPH celkem) použitých na daném dokladu.

Dobrý den, S3 Automatic je doplňkový modul, které lze dokoupit ke každé licenci Money. Více informací zjistíte zde: https://money.cz/vlastnosti/automatic-s3/. Cena doplňkového modulu je 3990CZK.

Dobrý den, Money S3 se vždy spouští podle nastavení přístupových práv. Doporučuji tedy jít přes kartu Money / Možnosti a nastavení / Přístupová práva – zde otevřít Váš účet – a na záložce Další nastavení změnit rok, od kterého se Money S3 spouští.

Dobrý den, doporučuji projít si návod na propojení s e-shopem přes modul e-shop konektor, odkaz na návod naleznete zde: https://money.cz/wp-content/uploads/2022/04/propojeni_e-shop_konektor_money_s3-1.pdf

Dobrý den, legislativní školení s paní Langerovou jsou vždy na začátku roku. Jakmile budeme znát přesný termín budeme Vás informavat přes infobox a na našich stránkách.

Dobrý den, tato možnost bohužel v editoru formulářů není. V exportu do elektronického formátu lze nastavit, aby se přenášelo číslo přijatého dokladu do doplňujícího textu.

Dobrý den, ke každému dokladu v Money S3 lze pomocí kancelářské sponky (v horní tlačítkové liště) připojit jakýkoliv doklad ve formě PDF, obrázku, excelu, atd. Tyto přílohy se následně i zálohují společně s Money S3.

Dobrý den, posílám návod na propojení s e-shopem přes modul e-shop konektor, odkaz na návod naleznete zde: https://money.cz/wp-content/uploads/2022/04/propojeni_e-shop_konektor_money_s3-1.pdf

Dobrý den, S3 automatic je modul, který si uživatelé mohou dokoupit k programu Money S3. Více informací ohledně modulu S3 automatic naleznete zde: https://money.cz/vlastnosti/automatic-s3/

Dobrý den, ano dá se u jednotlivých firem nastavit různé splatnosti. Nastavení naleznete přes: Obchod / Adresář – zde prosím o otevření adresy a přejetí na záložku Účetnictví, nákup a prodej. Zde se nachází pole pro vybráni splatnosti pohl. a záv. Hromadné nastavení splatnosti se následně nachází přes: modrá záložka Money / Možnosti a nastavení / Nastavení účetního roku a zde Obecné.

Dobrý den, pro správné vygenerování je nutné, aby na daných zásobách byl nastavená min a max limit a stálý dodavatel. Následně se nabídne ke generování objednávka. Pokud některou z podmínek nesplníte nabízí se generování poptávky nebo jen podklad pro generování.

Dobrý den, cena modulu je 990CZK za agendu. Tento modul nebude fakturovaný za kalendářní rok, ale na 12 měsíců od nákupu.

Dobrý den, při výběru platební brány jsme zohledňovali více faktorů jako je rozšířenost platební brány, její využitelnost pro e-shopy, funkcionality apod. V první fázi tedy budeme implementovat GoPay, ale Comgate další platební branou o které uvažujeme.

Dobrý den, doklady je možné jenom závěrkou zamknout. Pro jejich odemknutí je zapotřebí jít přes: modrá záložka Money / Správa dat / Hromadné zamykání dokladů a zde zvolit možnost odemknout.

Dobrý den, doklady je možné jenom závěrkou zamknout. Pro jejich odemknutí je zapotřebí jít přes: modrá záložka Money / Správa dat / Hromadné zamykání dokladů a zde zvolit možnost odemknout. Tedy ano v případě že odvoláte závěrku a odemknete si doklady já možné je následně upravovat. Případně při spuštění závěrky, je možnost vypnutí zamknutí dokladů.

Dobrý den, nastavení datové schránky se provádí přes modrou záložku Money / Možnosti a nastavení / Nastavení agendy / Datová schránka. Zde doporučuji vyplnit všechny údaje týkající se datové schránky a poté TEST SPOJENÍ, pokud spojení je v pořádku, tlačítkem OK uložíte nastavení datové schránky. Datovou schránku spustíte přes poštovní trumpetku ve spodní modré liště Money S3.Datová schránka se Vám otevře ve výchozím prohlížeči nastaveném ve Windows, doporučuji tedy zkontrolovat jaký výchozí prohlížeč využíváte.

Propojení s platební bránou by mělo být k dispozici v rámci ledna 2023. Standardní funkcionalita importu výpisů zpoplatněna nebude, pokud se ale rozhodnete využívat i automatizaci procesu za pomoci modulu S3 Automatic je potřeba tento modul dokoupit.

Dobrý den, jestliže modul S3 Automatic nevidíte znamená to, že ho nemáte ve Vaší licenci dokoupený. Modul S3 Automatic je možné si k Vaší licenci dokoupit. Cena modulu je 3 990 Kč bez DPH. https://money.cz/vlastnosti/automatic-s3/

Dobrý den, doklady je možné jenom závěrkou zamknout. Pro jejich odemknutí je zapotřebí jít přes: modrá záložka Money / Správa dat / Hromadné zamykání dokladů a zde zvolit možnost odemknout.

Dobrý den, ano. Přes kartu Money / Uzávěrkové operace / Uzavření roku můžete provést závěrku. Na stejném místě poté naleznete i volbu Odvolat závěrku.

Dobrý den, konzultoval jsem situaci s kolegy z iDokladu. Pokud na iDokladu vyplníte datum vystavení například 10.1.2023 a datum DUZP 30.12.2022 tak dojde k automatickému přenastavení číselné řady na rok 2022.

Dobrý den, otevřenou záložku je možné uzamknout. Klikněte na název záložky pravým tlačítkem a vybete možnost uzamknout záložku. Uzamčená záložka potom zůstává trvale na liště a další seznam se otevře v nové záložce. Takto uzamnkout můžete záložek více a pro lepší orientaci jim můžete i změnit barvu.

Dobrý den, datum posledního školení řidičů lze v programu Money S3 nastavit přes Režie / Zaměstnanci /Karta zaměstnance / Řidič. Program Money S3 je účetní program, pokud potřebujete vést podrobné personální informace o zaměstnancích (vstupní prohlídky, BOZP, apod..), doporučila bych Vám spíše mzdový program, např. VEMA (https://www.vema.cz/).

Dobrý den, daný námět předávám kolegům na Vývojové oddělení pro další analýzu.

Dobrý den, daný námět předávám kolegům na Vývojové oddělení pro další analýzu.

Dobrý den, námět na doplnění funkce je předán na kolegy z vývojového oddělení. Aktuálně ale nejsme schopni říct, zda a kdy bude do programu daná funkce přidána.

Dobrý den, ano. Cena modulu S3 Automatic je 3990CZK. Jedná se o cenu nákupu za modul. Roční udržovací poplatek je 690CZK. Modul E-shop konektor stojí 5990CZK s ročním udržovacím poplatkem 590CZK.

Dobrý den, ano. Cena modulu S3 Automatic je 3990CZK. Jedná se o cenu nákupu za modul. Roční udržovací poplatek je 690CZK.

Dobrý den, ano je to možné, ale daná období se Vám posčítají dohromady.

Dobrý den, premie, odměny i příjmy mimo pojistné se do rozšířeného vyúčtování normálně načítají a jsou obsaženy přímo v prvním řádku dané sestavy.

Dobrý den, děkuji za námět a předávám jej kolegům na vývojové oddělení ke zvážení.

Dobrý den, hromadné zadávání je součástí doplňkového modulu Mzdy a personalistika PLUS. Více informací o modulu naleznete zde: https://money.cz/vlastnosti/mzdy-a-personalistika-plus-s3/. Cena modulu je 5990CZK.

Dobrý den, číselná řada může obsahovat maximálně 10 znaků. Pokud Vám již nestačí číselná řada doporučuji spíše vytvořit novou číselnou řadu a tuto používat.

Dobrý den, jestliže potřebujete začít s novou číselnou řadou a předkontacemi tak bych doporučila při zakládání nového roku zvolit možnost: Vlastní nastavení (pokročilé). Na straně 2/5 je možné si vybrat způsob založení nového roku a na straně 3/5 pak i požadované seznamy, které se mají nakopírovat z minulého roku.

Dobrý den, děkuji za námět a předávám jej kolegům na vývojové oddělení ke zvážení.

Dobrý den, děkuji za námět a předávám jej kolegům na vývojové oddělení ke zvážení.

Dobrý den, import externích dat do seznamu podání nelze.

Dobrý den, předpis pro vklad společníka je zpravidla 221, 211 / 365. Pro správné zaúčtování daného vkladu bych doporučovala obrátit se na účetní případně daňového poradce.

Dobrý den, daný námět předávám kolegům na Vývojové oddělení pro další analýzu. Dále je možné zobrazit pomocí Součtu pokladních (bankovních) dokladů, které naleznete v pásu karet vedle připojených dokumentů a filtru.

Dobrý den, IBAN na bance nastavíte přes modrou záložku Money / Možnosti a nastavení / Správa seznamu/ Bankovní účty a pokladny. V seznamu bankovních účtů a pokladen si otevřete, nebo vytvoříte bankovní účet a přes tlačítko Generuj IBAN/SWIFT, se IBAN vygeneruje a kartu bankovního účtu uložíte.

Dobrý den, datum se převezme z nastaveného data v Money S3 (ve spodní modré liště) a datum platby z výpisu. Tedy stačí nastavit MoneyDate na den který potřebujete a data se nastaví podle něj.

Dobrý den, úpravu tiskového formuláře lze v Editoru formulářů. Nejednoduší cesta na úpravu tiskového formuláře je přes Nastavení tisku, které se Vám vždy otevře na konci průvodci určité tiskové sestavy. Následně v Nastavení tisku je možnost: Editovat na tu, když kliknete otevře se Vám Editor formulářů s danou tiskovou sestavou.

Dobrý den, Money S3 je účetní systém a tedy očekává úhradu. Pro korektní tvoření upomínek je nutné naimportovat výpis do prostředí Money S3 pomocí ABO, Multicach, GEMINI formátu, případně pomocí FIO API. Importem dojde i k automatickému spárování dokladů s úhradou.

Dobrý den, možnosti automatického počítání dovolených aktuálně analyzujeme a rádi bychom tuto funkcionalitu přidali v průběhu příštího roku.

Dobrý den, požadavek na zapracování insolvencí do Money evidujeme v backlogu námětů, nicméně přesný termín zapracování zatím nemáme.

Dobrý den, Money S3 spolupracuje s některými částmi kancelářského balíku MS Office (např. přímé odesílání faktur e-mailem ve formátu PDF, export dat pro další zpracování v Microsoft Excel apod.) Jestliže Vám nelze propojit Money S3 s Vámi využívanou službou je zde varianta využití Poštovního klienta S3. Jeho nastavení nalezete na našich webových stránkách. https://money.cz/navod/nastaveni-postovniho-klienta-v-money-s3/

Dobrý den, pomocí poštovního klienta Money S3 dokáže vyexportovat PDF fakturu, případně ISDOC. V případě že potřebujete další přílohy je zapotřebí je ručně přidat.

Dobrý den, při importu z iDokladu se datum účetní případu doplňuje buď dle data vystavení anebo dle data zdanitelného plnění, podle toho, které datum je nižší.

Dobrý den, ano, lze stahovat objednávky z více e-shopů. V Obchodování na internetu (Money / Možnosti a nastavení / Obchodování na internetu) je nutné mít nastavené Vaše e-shopy (nastavení FTP, typy dokladů.). Poté si v S3 automatiku nastavíte úlohu Obchodování na internetu a v konfiguraci si vyberete zda „Použít společné nastavení pro všechny obchody“ nebo „Každý el. obchod nastavit samostatně“, tím nastavíte, co z jakého e-shopu potřebujete stahovat či odesílat.

Dobrý den, rozúčtování DPD na jednotlivé členy Money S3 bohužel neřeší.

Dobrý den, při tvorbě přiznání k DPH OSS máte možnost na konci průvodce nastavit zaúčtování a vazbu na adresu a tedy i číslo bankovního účtu pro platbu. Po dokončení se vytvoří závazkový doklad, který následně uhradíte příkazem k úhradě.

Dobrý den, u půjčky je dále zapotřebí určit, zda se jedná o krátkodobou půjčku, tedy půjčku do jednoho roku či dlouhodobou půjčku. U krátkodobé půjčky je předpis 355 / 221,211. U dlouhodobé by se mohlo jednat o předpis 067 / 221, 211. Pro správné zaúčtování dané půjčky bych doporučovala obrátit se na účetní případně daňového poradce.

Dobrý den, odpovědi budou zveřejněny na webové stránce a záznam Vám přijde po skončení.

Dobrý den, při importu v InBoxu lze na poslední straně odtrhnout volbu „Dávkové zpracování“. Díky odtžení se každý doklad otevře a je možné jej doeditovat.

Dobrý den, cena modulu je 990 CZK za jednu agendu na rok. Neplatí se žádný poplatek při pořízení modulu.

Dobrý den, vypnout údržbu a zálohování agend můžete přes hlavní nabídku Money – Správa dat – Vytvoření záložní kopie všech agend. Otevře se okno s nastavením záloh, na horní liště kliknete na Vyloučené agendy a zatrhnete ty, které nechcete zálohovat a provádět na nich údržbu. Volbu potvrdíte tlačítkem OK a uložite tlačítkem Uložit nastavení. Pokud některé agendy nechcete vidět ve Výběru agendy, je potřeba je skrýt přes hlavní nabídku Money – Možnosti a nastavení – Přístupová práva. Zde po otevření konkrétního uživatele kliknete na Filtr agend a odtrhnete ty, které chcete skrýt, volbu potvrdíte tlačítkem OK, Nastavení se provádí pro každého uživatele zvlášť, je tedy možné určit, který uživatel má přístup do konkrétní agendy.

Dobrý den, pohyby na účtu se zobrazují dle zaúčtování v účetním deníku. Tedy pokud je doklad rozúčtovány na více řádků bude se takto i zobrazovat – součet možný bohužel není.

Dobrý den, ceniny lze v Money S3 vést například jako pokladnu, na kterou ceniny (například stravenky, poštovní známky, ….) budete přijímat a i z ní vydávat.

Dobrý den, o této funkcionalitě aktuálně neuvažujeme.

Dobrý den, tuto funkcionalitu zvažujeme, nicméně zatím pro ni není stanoven žádný termín.

Dobrý den, pokud klient pracuje v jiném účetním systému je možné vytvořit speciální transformační šablonu, které změní strukturu vstupních dat tak, aby je dokázalo Money S3 přečíst. Více informací naleznete zde: https://money.cz/navod/money-s3-prevody-dat/.

Dobrý den, tuto funkcionalitu aktuálně neplánujeme.

Dobrý den, v případě že už v Money využíváte import výpisu tak u příkazu už není nic potřebného nastavovat. Příkazy k úhradě vystavíte přes: Účetnictví / Příkazy k úhradě a zde zvolíte možnost Přidat. Do nového příkazu následně zvolíte potřebné doklady a pomocí tlačítka Homebanking – export příkazů vyexportujete soubor pro Vaši banku. Následný soubor stačí nahrát do banky. Jestliže jste s bankou podepisovali smlouvu, doporučuji kontaktovat banku.

Dobrý den, automatik dokáže pouze vyřídit zálohové faktury. Ke tvorbě daňových dokladů a až následnému vyřizování není uzpůsoben.

Dobrý den, příspěvek na penzijní připojištění zadáváte na kartě zaměstnance přes Režie / Zaměstnanci / Karta zaměstnance / Nezdanitelné příjmy – Příspěvek na penzijní připojištění. Zde nastavíte platnost, částku, zaúčtování, platební údaje a jestli vstupuje do vyúčtování mzdy.

Dobrý den, párování adres probíhá pomocí GUID. Tedy adresy v eshopu musí obsahovat danou hodnotu. Pokud GUID neobsahuje dojde k novému vytvoření záznamu. GUID zjistíte exportem adres do XML.

Dobrý den, faktury, které jsou již uhrazené, případně přehrazené do zápočtu nevstupují. Podmínky dokladu pro zápočet jsou: doklad nesmí být smazán, doklad nesmí být stornovaný ani stornující, doklad nesmí být uhrazen a v případě faktury se musí jednat o Druh faktury normální.

Dobrý den, pokud požadujete stahovat kurzovní lístek automaticky, tak je nutné vlastnit modul S3 automatic. Pokud S3 automatic nevlastníte, tak kurzovní lístek je nutné stahovat ručně.

Dobrý den, možnost hlídání duplicitních dokladů nelze vypnout.

Dobrý den, periodická fakturace je aktuálně v plánu do budoucích verzí. Aktuálně lze generovat pouze z objednávek.

Dobrý den, pro prvotní práce s Money S3 nabízíme školení Začínáme s Money S3. Cena školení vychází 1.690,- Kč bez DPH. Všechny informace ohledně školení naleznete zde: https://money.cz/podpora/#skoleni

Dobrý den, podrobný návod na homebanking, včetně ukázky, naleznete zde: https://money.cz/navod/import-vypisu-a-export-platebniho-prikazu/.

Dobrý den, zpětná školení bohužel nikde nemáme. Videonávody ale můžete najít přímo přes kartu Money / Nápověda, kontakty / Videonávody

Dobrý den, rozvaha a výsledovka je přístupná pouze pro podvojné účetnictví. Vámi přístupné sestava je v daňovou evidenci a ta má úplně jinou logiku zpracování než PÚ.

Dobrý den, webinář zpoplatněn není, přihlásit se na něj můžete prostřednictvím formuláře na stránce: https://money.cz/inbox/

Dobrý den, cena modulu Inbox je 990 Kč za jednu agendu a rok, neplatí se žádný vstupní poplatek.

Dobrý den, v případě že využíváte naše předpřipravené členění DPH tak Vám Money správně danou fakturu rozřadí do oddílu. Příklad: máme fakturu vystavenou na částku 12.000, – a zvolíme členění DPH 19Ř01,02 tak Money správně fakturu určí do oddílu A4. Pro účtování mezd apod. je možné v Money využít základních předpřipravených předkontacích.

Dobrý den, poskytnutý úvěr je možné zaúčtovat přímo v bankovním dokladu. Následně předpis splátek je možné si zavést do závazků. Případné opravy auta, platby pojistného apod. můžete uvést jakou režijní náklady ve fakturách. Daný postup doporučuji konzultovat s účetní nebo daňovým poradcem.

Dobrý den, mimořádné odpisy pro rok 2022 aktuálně řeší Daňový balíček 2023 o kterém Poslanecká sněmovna bude jednat. Do té doby doporučuji se poradit s daňovým poradcem.

Nejnovější články

Návrh zákona o DPH od 1. 1. 2025

Změny v nároku na odpočet daně Významnou změnou by měla být možnost uplatnění nároku na…

6 května, 2024

Zjednodušená práce se skladovými kartami v e-shopu a další praktické novinky. Stáhněte si verzi 24.400 Money S3.

Důležitá připomínka na úvod Na úvod bychom rádi upozornili uživatele Money S3 na končící podporu…

2 května, 2024

Změny a novinky Money S3 verze 24.400

Money Blíží se ukončení podpory některých operačních systémů. Na operačních systémech Windows 8 a 8,1…

2 května, 2024

Návod pro e-shopy: Jak na efektivní skladové hospodářství a oběh dokladů

Základem je propojení e-shopu a účetního systému Aby automatizace skladových procesů a oběhu dokladů mohla…

29 dubna, 2024

Jak řídit e-shop poté, co ho propojíte s účetním systémem

Proč e-shopy používají účetní programy Krabicové i open-source e-shopy dnes obsahují velké množství funkcí, díky…

29 dubna, 2024

Návod pro e-shopy: Která data potřebujete evidovat a v jakém systému

Administrace e-shopu a účetní systém – 2 hlavní místa, kde e-shopaři sbírají data K provozování…

29 dubna, 2024

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejjednodušší použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.

Cookie policy