Účetní program pro OSVČ

  • intuitivní daňová evidence
  • dostupný také z cloudu
  • vždy legislativně aktuální
  • snadné propojení s dalšími nástroji

V čem Money S3 pomáhá OSVČ

Intuitivní daňová evidence

Daňová evidence v Money S3 je vhodná pro plátce i neplátce DPH. Transakce se do peněžního deníku evidují automaticky při zadávání jednotlivých dokladů. Samozřejmostí je evidence majetku, závazků a pohledávek.

blank

Fakturace do minuty

Díky předpřipraveným šablonám vytvoříte fakturu do minuty. Většinu dat za vás Money S3 vyplní automaticky. Stačí, když vyberete odběratele z adresáře a položky z ceníku.

blank

Dokumenty pro úřady bez stresu

V systému vyplníte daňové přiznání, souhrnné hlášení nebo přehledy pro pojišťovny. Celý proces zvládnete za pár minut –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ program vás navede a vyplní část údajů za vás. Přímo z Money S3 dokumenty na úřady také pošlete.

blank

Elektronická kniha jízd

Díky modulu Kniha jízd jednoduše zaevidujete každou cestu. Stačí, když vyberete řidiče a stav tachometru, systém za vás doplní vůz i dopočítá kilometry. Také ohlídá termíny technických kontrol.

blank
30minutová ukázka
Vybíráte Money S3 a nechce se vám klikat a zkoušet? Nechte to na nás, předvedeme vám jej ZDARMA.
Ukázka Money S3

Nejvyužívanější funkce účetního programu

ico-module-danova_evidence
Daňová evidence

S 10 funkcemi modulu ovládnete účtování a ušetříte čas. Rychle získáte přehled o příjmech, výdajích, majetku i závazcích, a díky tomu budete mít vždy jasnou představu o stavu svého byznysu.

ico-module-fakturace
Fakturace

Modul se postará o faktury od jejich vystavení přes navázání na sklady až po on-line podání balíků. Money vám tak šetří čas, který místo administrativě můžete věnovat skutečnému podnikání.

ico-module-kniha_jizd
Kniha jízd

V modulu zaznamenáte cesty, sám za vás dopočítá stav tachometru a také připomene technickou. Získáte intuitivní a inteligentní nástroj, který vás zbaví zbytečné administrativy.

Často kladené otázky

Mohu je používat online nebo na více zařízeních?

Money S3 můžete používat na libovolném počtu počítačů – pro každý potřebujete samostatnou placenou licenci. Pokud byste chtěli pracovat v cloudu, využijte možnost AppOn.cloud.

Má Money S3 nějaká omezení?

Money S3 jsme navrhli tak, aby pokrývalo všechny obvyklé potřeby firem. Pokud ale máte výrazně nestandardní procesy, Money S3 pro vás není vhodné – nenabízíme doprogramování funkcí na míru.

Money S3 je určené pro živnostníky či malé a střední firmy. Pokud vyrostete a máte příliš mnoho dokladů, systém začne zpomalovat.

V takovém případě můžete přejít na Money S4 – informační systém pro větší firmy. Výhodou je hladký přenos dat a stejné ovládání, které znáte z Money S3.

Jaké možnosti napojení na další systémy Money S3 nabízí?

Money S3 propojíte například s:

  • fakturační službou iDoklad,
  • řadou e-shopů (Shoptet, oXyShop, WooCommerce, InPage, eshop-rychle, upgates)
  • docházkovými systémy,
  • pokladnami EURO.

Podívejte se na kompletní přehled rozšíření o další systémy.

Jak přejít na Money S3 z jiného softwaru?

Přechod je snadný. Z původního systému si data stáhnete ve formátu XML nebo XLS (Excel). Poté je importujete do Money S3. Podívejte se, které kroky vás čekají.