Vše z Money / Produktové novinky/Vylepšené napojení na Fio banku a nové funkce v Money S3
Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení

Vylepšené napojení na Fio banku a nové funkce v Money S3

Vylepšené napojení na Fio banku a nové funkce v Money S3
Seyfor, a. s.
03. 09. 2024
Doba čtení2 minuty čtení
Líbilo se17
Vylepšené napojení na Fio banku a nové funkce v Money S3

Nová verze Money S3 24.800 přichází s řadou vylepšení, která vám usnadní práci. Přinášíme vám přehled všech změn, které vás čekají po aktualizaci.

Modernizované napojení na Fio banku pro automatizované stahování výpisů

Největší změnou v této verzi je kompletní přepracování napojení na Fio banku v rámci systému Money S3. Nově využívá moderní datové struktury, které umožňují uživatelům s modulem S3 Automatic nastavit pravidelné automatické stahování výpisů z banky. Uživatelé si mohou jednoduše nastavit, aby se výpisy stahovaly každý den, a systém automaticky spáruje platby.

 

Důležité upozornění: Všichni uživatelé napojení na Fio přes přímý kanál by měli do 30. listopadu nainstalovat alespoň verzi 24.800. Od 1. prosince 2024 Fio banka přestane podporovat staré struktury a napojení. To znamená, že bez aktualizace nebude možné stahovat výpisy ani odesílat příkazy.

Školení na míru: nyní přímo v Money S3

Nyní můžete objednávat školení přímo z rozhraní Money S3. Systém vám zobrazí nabídky školení relevantní k modulům, které používáte. Tímto krokem chceme zjednodušit váš přístup k vzdělávání a podpoře, abyste mohli plně využít potenciál vašeho účetního softwaru.

QR kód pro platby na prodejce

Na základě vašich požadavků jsme do Money S3 přidali možnost vizualizace QR kódu pro platbu přímo na prodejce. Nově můžete zákazníkům jednoduše vygenerovat QR kód, který mohou použít k platbě přímo ze svého mobilu. Tato funkce poskytuje praktickou alternativu k platebním terminálům a usnadňuje bezhotovostní platby.

Snazší správa dokladů v režimu OSS a Reverse Charge

Pro správné zařazení dokladů v režimu OSS nebo Reverse charge je nezbytné mít na dokladu uveden kód státu, který vychází z informací v adresáři. Abychom usnadnili kontrolu a práci s těmito doklady, přidali jsme nyní nové pole „kód státu“ přímo na doklady, což zlepšuje přehlednost a správnost údajů.

Aktualizujte Money S3 a využijte nové možnosti naplno

Věříme, že tato vylepšení přispějí k ještě větší přehlednosti a uživatelské přívětivosti systému Money S3. Aktualizujte svůj systém a využijte všechny nové funkce, které vám usnadní každodenní práci. Kompletní seznam nových funkcí najdete zde.

Máte-li jakékoli dotazy k novým funkcím nebo potřebujete pomoc s aktualizací, neváhejte kontaktovat naši technickou podporu. Jsme tu pro vás, abychom zajistili, že z vašeho Money S3 vytěžíte maximum.

Byly informace v článku užitečné?

Hodnocení pouze pro uživatele našeho blogu.

Ano
Ne
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si své Money S3

Stáhněte si poslední verzi Money S3 přes zákaznický portál.

Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení
Zavřít reklamu
Objevte si vy nová online školení