Vše z Money / Produktové novinky/Změny a novinky Money S3 verze 22.400
Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení

Změny a novinky Money S3 verze 22.400

Změny a novinky Money S3 verze 22.400
Seyfor, a. s.
29. 04. 2022
Doba čtení1 minuta čtení
Líbilo se32
Změny a novinky Money S3 verze 22.400

Dokument popisuje všechny novinky a podstatné změny mezi verzí 22.301 a verzí 22.400.

Money

Možnosti a nastavení

  • Režie / Mzdy / Nastavení mezd/ Legislativa mezd – do seznamu byl přidán nový záznam s platností od 1. 4. 2022, kdy došlo ke zvýšení životního minima na částku 4.250 Kč. 

Účetnictví

Závěrky

  • Účetnictví / Závěrkové operace / Přiznání k dani z příjmů fyzických osob – v oddíle PŘÍLOHY DAP lze nově přidat až tři další přílohy. 

Obchod

Prodej

  • Tlačítko Tisk na dokladech vytiskne tiskové sestavy nastavené v Typu dokladu, resp. v Uživatelské konfiguraci. Pokud je u vystavené faktury zapnutý současně tisk Faktury s dodávkami a Faktury se zaúčtováním, tak se sestava vytiskne jedenkrát a bude obsahovat jak oddíl pro tisk údajů o dodávkách, tak i oddíl pro tisk údajů o zaúčtování. V případě, že nebude nastaven žádný tisk sestavy na Typu dokladu ani v Uživatelské konfiguraci, tak se na tlačítko Tisk vytiskne běžný doklad.
  • Na skladové položce s evidencí výrobních čísel nelze zadat počet kusů, jelikož ten vyplývá z počtu zadaných výrobních čísel. Při přetahování dokladů, např. objednávek a zálohových faktur do vyúčtovací faktury, objednávek do dodacích listů atd. se nově automaticky otevře seznam dostupných výrobních čísel pro výběr. 

Režie

Mzdy

  • Režie / Zaměstnanci / Srážky – na kartě srážky se zůstatkem je nové pole Dosud sraženo převod, jehož hodnotu lze editovat i po zpracování mzdy daného zaměstnance. V případě potřeby je tedy možné upravit zadání srážky, resp. exekuce. 

Ostatní

  • Verze 22.400 bude poslední verzí programu Money S3, kterou lze instalovat na operační systémy: Windows Vista / Windows Server 2008 / Windows 7 / Windows Server 2008 R2. Od verze 22.500 (květen 2022) již nebude možné program Money S3 na výše zmíněné systémy nainstalovat.

Byly informace v článku užitečné?

Hodnocení pouze pro uživatele našeho blogu.

Ano
Ne
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si své Money S3

Stáhněte si poslední verzi Money S3 přes zákaznický portál.

Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení
Zavřít reklamu
Objevte si vy nová online školení