Vše z Money / Aktuality/Tištěné MoneyNews 2/2010
Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení

Tištěné MoneyNews 2/2010

Seyfor, a. s.
30. 06. 2010
Doba čtení1 minuta čtení
Líbilo se2

Vážení uživatelé Money S3,
na počátku léta Vám v rámci Aktualizace 2010 přinášíme novou verzi Money S3 11.070. Obsahuje celou řadu novinek a zlepšení, které usnadňují a zjednodušují práci s tímto systémem. Z těch nejzajímavějších vybíráme:

Nová funkce „Vazby dokladů“ poskytuje dokonalý přehled nad tím, z čeho jsou doklady v Money S3 tvořeny, zjednodušeně řečeno „odkud se vzaly a kam šly“, to vše v názorné grafi cké formě tzv. mapy dokladů. Pomocí tlačítka Vazby lze v této mapě zobrazit dvě nejbližší úrovně tzv. předchůdců a následovníků jednotlivých dokladů. Například předchůdcem faktury může být dodací list načtený do faktury, jejím následovníkem pak pokladní doklad tvořící její úhradu.

Nový modul „Účetní centrála“ je skvělým pomocníkem pro účetní firmy a jejich klienty, šetřící jejich čas i peníze při externím zpracování účetnictví. Modul umožňuje vzájemnou výměnu dat mezi nimi – je možné vystavovat doklady na straně klienta a snadno je odesílat do účetní fi rmy přes internet nebo na externím paměťovém médiu tak, že je firma může okamžitě načíst, účetně zpracovat a poslat zpět klientovi informace o úhradách. Podrobnému popisu tohoto modulu je věnována samostatná stránka www.money.cz/money-s3/ucetni-centrala, včetně uživatelské příručky.

Byly informace v článku užitečné?

Hodnocení pouze pro uživatele našeho blogu.

Ano
Ne
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si své Money S3

Stáhněte si poslední verzi Money S3 přes zákaznický portál.

Objevte i vy
nová online
školení
Vybrat školení
Zavřít reklamu
Objevte si vy nová online školení