• Domů > Návody > Informace pro uživatele Money S3, které je chráněno softwarovou licencí (16místné licenční číslo)

Informace pro uživatele Money S3, které je chráněno softwarovou licencí (16místné licenční číslo)

Publikováno 09. 12. 2006

Datum exspirace Aktualizace odpovídá datu, do kdy je pro danou licenci aktivní služba Aktualizace.

Při aktivaci Money S3 Vám bylo do programu dosazeno tzv. datum exspirace Aktualizace, které odpovídá datu, do kdy je pro danou licenci aktivní služba Aktualizace. Uživatelé, kteří mají uhrazenou službu Aktualizace 2006, mají tedy v Money datum 31. 12. 2006. Pokud bude 20 dní před uplynutím tohoto data, bude Money S3 vyžadovat provedení nové aktivace, které posune datum exspirace Aktualizace opět o jeden rok. Vpondělí 11. 12. 2006 se tedy po spuštění programu zobrazí dialog s následujícím upozorněním:

Tento dialog se bude zobrazovat pouze těm uživatelům, kteří mají v přístupových právech zadanou možnost provádět registraci programu.

Volba "Obnovit aktualizaci" automaticky spustí Průvodce registrací, kde je přednastavena volba Obnovení aktivace. V případě, že máte váš počítač připojený na internet, zvolte možnost "on-line pomocí internetu". Po potvrzení volby se Money spojí s registračním serverem CSW a ověří si, zda datum exspirace Aktualizace je již prodlouženo, tzn. zda již uživatel uhradil službu Aktualizace nebo ne.

a, V případě, že datum exspirace Aktualizace je prodlouženo, tzn. uživatel již uhradil Aktualizaci pro další rok, odešle server nový aktivační kód, který v Money S3 posune datum exspirace Aktualizace o další rok. "Upozornění k aktualizaci Money S3" se již nebude zobrazovat.

 

b, V případě, že datum exspirace Aktualizace ještě nebylo prodlouženo, tzn. uživatel Aktualizaci neuhradil, je na toto upozorněn a při dalším spuštění Money se opět objeví dialog "Upozornění k aktualizaci Money S3".

 

Pokud nemáte váš počítač připojený na internet, zvolte možnost "vytisknout registrační kartu". Vytištěnou kartu zašlete prosím na uvedenou adresu, nebo ji pošlete faxem. Volba "Připomenout později" způsobí, že dialog se zobrazí opět za 10dnů a upozorní tak na skutečnost, že vaše Money S3 již nemusí odpovídat platné legislativě. Pokud si nepřejete, aby se dialog "Upozornění k aktualizaci Money S3" zobrazoval, jedinou možností je zrušit v přístupových právech možnost provádět registraci programu.